Web Development

Professioneel WordPress Webdesign

Ermeco ontwikkelt al ruim 15 jaar moderne en effectieve WordPress websites op maat. Door deze ruime ervaring kennen we werelds populairste CMS systeem van binnen en van buiten. We volgen daarnaast voortdurend alle updates en hebben een kritische blik op de laatste nieuwe trends en technieken.

N

RESPONSIVE WEBDESIGN

Websites die op elk device functioneren. Dus niet alleen op een PC, maar ook op een tablet en telefoon. Dat is waar wij maar vooral jouw klanten gelukkig van worden.

N

EENVOUDIG BEHEER

Aanpassingen uitvoeren zonder technische kennis. Door het eenvoudige beheer pas je zelf gemakkelijk de teksten en foto’s in je website aan.

N

VEILIG & UP-TO-DATE

Met onze Premium WordPress hosting zorgen we voor een veilige website zonder hacks of malware. Je hebt geen problemen met vreemde teksten in je site en je bent er automatische van verzekerd dat je de laatste nieuwe versie hebt.

Prijsindicatie WordPress Webdesign Pro

Voor het laten ontwikkelen van een website moet je rekenen op een investering van ten minste 1.500,-. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project kunnen de kosten verder oplopen. Voor een website op maat komen de kosten meestal tussen de 3.000,- en 5.000,- uit. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke project? Stuur ons je project en we nemen contact op voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Bij Ermeco denken we graag met je mee, stuur ons je project of maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jouw project kunnen betekenen.