SSL Certificaten

Beveiligd, Zeker & Professionele uitstraling

SSL Certificaten

Een SSL certificaat zorgt voor de authenticatie van je domein. Je klant of bezoeker weet op die manier zeker dat het met jouw bedrijf te maken heeft. De communicatie tussen jouw webapplicatie en de eindgebruiker wordt daarnaast versleuteld. Op deze manier is het voor kwaadwillenden een stuk lastiger om de verstuurde data te lezen.

N

VERTROUWD GEVOEL

Met een SSL certificaat straalt je website een veilig en vertrouwd gevoel uit naar je bezoekers. Je bent professioneel bezig met je werk en door het gebruik van een certificaat laat je site dit ook zien.

N

DATA ENCRYPTIE

Met een SSL certificaat worden de gegevens tussen jouw website en je bezoeker beveiligd of ‘Encrypted’ verzonden. Kwaadwillenden kunnen deze gegevens dan niet meer onderscheppen of misbruiken.

N

PRIVACY WETGEVING

Wanneer je een formulier op je website gebruikt ben je volgens de wet verplicht om gebruik te maken van een beveiligde verbinding. Met het SSL certificaat verzeker je jouw bezoekers van een veilig gebruik en voldoe je aan de wet.

N

GOOGLE en BROWSERS

In 2014 heeft Google besloten om websites met een beveiligde https-verbinding voorrang te geven in de zoekresultaten. Intussen adviseren ook browsers je gebruiker om sites zonder certificaat niet te bezoeken. Het SSL certificaat draagt dus ook bij aan een verbetering van je SEO optimalisatie en bezoekresultaten.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Bij Ermeco denken we graag met je mee, stuur ons je project of maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jouw project kunnen betekenen.