Managed Hosting

Snel, Veilig & Gemakkelijk

Full Managed & Persoonlijke Service

We leveren snelle hosting servers voor zowel een shared als VPS omgeving. Altijd volledig managed zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over backups, server updates en dat soort zaken. Gewoon perfect geregeld dus!

N

MANAGED SERVICES

Met de ‘Managed Service’ van Ermeco heb je geen kennis nodig van hosting of server onderhoud. Wij beheren alle belangrijke zaken voor je server zodat jij je bezig kunt houden met de zaken die voor jouw belangrijk zijn. Hosting service zonder zorgen dus.

N

ALTIJD UP-TO-DATE

Onze serverpark voldoet aan de hoogste standaard. Daarbij hoort ook dat ze gebruik maken van de laatste nieuwe techniek en up-to-date zijn. Alleen dan kunnen we jou de super betrouwbare service garanderen die we beloven.

N

ZEKERHEID MET BACKUPS

Geen zorgen meer over backups. Wij maken dagelijkse backups van de database en files voor je website. Vervolgens bewaren we ze 3 maanden voor maximale zekerheid. Heb je hogere eisen en een eigen VPS? Dan stellen we graag in overleg een andere retentie voor je in.

Managed Shared Hosting

Managed shared hosting is de meest voorkomende vorm van webhosting. Je deelt in dat geval een server met andere klanten van Ermeco. Elke website heeft daarbij zijn eigen domein en krijgt een eigen ruimte toegewezen op de server. Het onderhoud aan de server is wordt vervolgens ook verdeeld over de klanten. Dat levert schaalvoordeel op en is een stuk goedkoper dan VPS hosting waarbij elke klant beschikt over zijn eigen server.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Bij Ermeco denken we graag met je mee, stuur ons je project of maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jouw project kunnen betekenen.