Videowall met unieke presentatie in Sandwich_ store Breda

Bij de renovatie van de Sandwich_ store te Breda is gekozen voor een opvallende presentatie middels een 165″ videowall. De wens van de opdrachtgever was om een in het oog springende presentatie te creëren die tevens de capaciteit had om bezoekers naar de bovenverdieping te begeleiden.

In de bestaande situatie was het bezoekers niet duidelijk dat een deel van de collectie op de eerste etage te vinden was. Bezoekers keken vluchtig rond in de winkel. De aanwezige trap nodigde niet uit om de winkel te verkennen. Sterker nog, het vormde zelfs een forse belemmering om bovenverdieping te bezoeken.

“Een in het oog springende presentatie, met de capaciteit om bezoekers naar de bovenverdieping te begeleiden

Diagonale presentatie

Door drie 55″ videowall displays in lijn langs de trapleuning te positioneren ontstaat er een ruim 4 meter lange en opvallende presentatie. Het diagonale beeld heeft een gecombineerde maat van 165″ en vertoont passende beelden. Door het gebruik van een diagonaal scherm kon er op een creatieve wijze een video mozaïek samengesteld worden. Gelijktijdig vertoont men de lopende acties afgewisseld met animaties in een opgaande beweging. Door het gebruik van deze beelden worden klanten op een subtiele wijze geattendeerd op de bovenverdieping. Pakkende teksten zorgen vervolgens voor de laatste stap. Ze interesseren het winkelend publiek om op de volledige collectie te bekijken en een bezoek te brengen aan de gehele winkel.

Videowall Sandwich_ Breda

Diagonale presentatie Sandwich_ Breda

Ermeco Digitale Communicatie is specialist op het gebied van narrowcasting. Met onze ruime ervaring hebben we inmiddels talloze digital signage projecten succesvol opgeleverd. Ben jij op zoek naar een videowall om meer aandacht te krijgen voor je producten of diensten? Wij denken graag met je mee.

Ben jij benieuwd op welke manier wij jouw van dienst kunnen zijn met onze kijk op Digitale Communicatie en narrowcasting? Neem dan contact met ons op om je project te bespreken.