Videowall & LED Displays

Echt opvallen? Gebruik een videowall

Natuurlijk levert Ermeco ook video- en LEDwalls. Deze projecten worden door ons volledig werkend opgeleverd. We leveren, installeren en verzorgen content en nazorg. Leverbaar in alle afmetingen vanaf 1×1 meter tot 26×15 meter voor zowel binnen- als buitengebruik. Uiteraard bieden wij ook diverse leaseopties.

N

Spectaculair en Opvallend

Een videowall bestaat uit een koppeling van meedere beeldschermen, die samen één geheel vormen. Videowalls als communicatie middel worden steeds populairder.

Logisch, want je bereikt er niet alleen een groter publiek mee, maar de videowall is ook nog op een grotere afstand erg opvallend en goed leesbaar. Leverbaar in alle afmetingen voor binnen- en buitengebruik, bovendien zijn de prijzen in de afgelopen tijd sterk gedaald.

N

Waarom een videowall

Een videowall heeft veel voordelen t.o.v. traditionele statische reclame borden. De videowall valt beter op door zijn bewegende beelden, de informatie is dagelijks actueel en het onderhoud is minimaal. Geen onderhoudsmensen met auto’s, ladders of hoogwerkers voor het vervangen van reclamepanelen.

N

Altijd jouw laatste nieuws

Onze videowalls worden op afstand aangestuurd via een internet verbinding, je hoeft dus niet zelf ter plekke “even” een poster te vervangen. Één druk op de “verzendknop” en je “last minute” aanbieding wordt kilometers verderop in groot XXL formaat zichtbaar. De videowall is het ultieme digitale reclamebord dat zichzelf snel terug verdient.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Bij Ermeco denken we graag met je mee, stuur ons je project of maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jouw project kunnen betekenen.