Pixid Pro Digital Signage

Professioneel én Prijsgunstig

PIXID PRO is een compleet concept waarin alles zit wat je nodig hebt voor een volwaardig Digital Signage systeem. Iedereen kan nu zijn klanten en bezoekers beter en sneller informeren met behulp van deze moderne techniek. Het is gebruiksvriendelijk en niet duur. Hieronder zie je wat je nodig hebt en wat ‘t kost.

N

Totaal concept

Ontworpen om eenvoudig en snel digitale beeldschermen in te zetten voor informatie en/of reclame doeleinden op alle mogelijke locaties en projecten.

Het hele systeem bestaat uit slechts 3 onderdelen: Beeldscherm + MediaPC + Content Manager. Heb je al een beeldscherm met HDMI aansluiting? Dan neem je alleen de mediaPC en de Content Manager.

Het beheer is zeer eenvoudig en vanaf elke PC uit te voeren. De Content Manager Software wordt geleverd met gratis 200 templates, 500 video’s en duizenden foto’s voor het snel maken van de mooiste presentaties.

N

Eenvoudig te bedienen

In slechts 3 stappen maak je met de Content Manager een prima presentatie:

1. Zet je tekst, foto en/of video in een template
2. Maak een afspeellijst met de gewenste items
3. Stuur de afspeellijst naar je beeldscherm

“Dit is zo gemakkelijk , een plezier om mee te werken”.

N

Onbegrensde mogelijkheden

Met de Content Manager beheer je eenvoudig al jouw beeldschermen waar ook ter wereld. Met enkele muisklikken bepaal je welke content op welk moment en op welk scherm te zien is. Ook inhoudelijk kun je de content met de Manager beheren, hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Eenvoudig foto’s, video’s en teksten toevoegen
Eenvoudig achtergronden en animaties toevoegen
Kies uit 200 meegeleverde, ge-animeerde templates
Gebruik gratis meegeleverde foto’s en video’s
Gratis externe content, o.a. nieuws, weer en verkeer, RSS feeds
Koppelingen met je Databases
Koppelingen met je website en webshop
Koppelingen met Instagram, Facebook, Twitter, YouTube
Lichtkrant onder in het beeld met b.v. laatste nieuws
Vele andere plugins beschikbaar
Onbeperkt aantal beeldschermen op afstand te beheren
Beeldschermen zowel horizontaal als verticaal te gebruiken
Content is per scherm vooraf te plannen op datum en tijd

N

Installatie en Support

De eenmalige setup is eenvoudig, de mediaPC maakt een internetverbinding via WiFi of netwerkkabel en binnen enkele minuten heb je “beeld”. Het installatiewerk kun je zelf doen maar ook door ons laten uitvoeren. Indien nodig leveren wij ook ophang materialen en kabel. Demonstratie en instructie voor het gebruik zijn natuurlijk inbegrepen evenals het After Sales Support.

N

Voordelig systeem met professionele uitstraling

De mediaPC  kost slechts éénmalig 200,- en de Content Manager kost 20,- per maand. Als je nog geen beeldscherm hebt dan kun je bij ons kiezen uit een groot assortiment, zie hiervoor onze speciale pagina of neem contact met ons op. Alle prijzen op deze website zijn excl. BTW. De Content Manager is een webbased applicatie.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Bij Ermeco denken we graag met je mee, stuur ons je project of maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jouw project kunnen betekenen.