Digital Signage

Narrowcasting. Optimale communicatie

Narrowcasting en Digital Signage worden naast elkaar gebruikt met min of meer dezelfde betekenis, n.l. Communicatie via digitale beeldschermen gericht op jouw doelgroep met de juiste informatie op het juiste moment. Reclame en Informatie via beeldschermen is sterk in opkomst, het is een blikvanger met eindeloze mogelijkheden. Ermeco biedt betaalbare oplossingen voor elke situatie.

Hoe kan mijn narrowcasting
kanaal er uit zien?

Ben je benieuwd hoe jouw kanaal er uit kan zien? We maken gebruik van een groot aantal templates die je met je eigen informatie kunt voorzien. 

Heb je liever een eigen huisstijl of heb je een specifieke animatie voor ogen?  Dan produceren we graag je content op maat.

Hiernaast zie je enkele content items die wij eerder mochten produceren voor onze klanten.

N

PIXID PRO Digital Signage

Overal toepasbaar, altijd Actueel en Up-to-Date. Het PIXID systeem is breed inzetbaar en kompleet. Het omvat een LED-beeldscherm, een mediaplayer en een Web-based Content Beheer Systeem. Templates, foto’s en video’s inbegrepen. Koppelingen met social media mogelijk. Gemakkelijk te bedienen, laag geprijsd en direct gebruiksklaar. En…. alle onderdelen zijn ook los leverbaar.

N

PIXID PRO Makelaars presentatie

XML koppeling met je woning bestand. Altijd het meest actuele woning aanbod, mooi weergegeven op een digitaal beeldscherm. Het aanbod wordt automatisch ververst en opgehaald van je website of server, dus je hebt er geen omkijken naar. Keuze uit verschillende pagina layouts.

N

USB presenter

Digitale poster presentatie. Voor weinig geld een opvallend presentatie middel waarmee je goed kunt scoren. Je aanbiedingen, acties en mededelingen, gewoon vanaf je USB-stick. Ook geschikt voor gebruik als menubord. Leverbaar in alle beeldmaten.

N

Touch Screen schermen

Interactie en Informatie op maat. Steeds vaker zien we touchscreen schermen op plaatsen waar bezoekers zelfstandig informatie opzoeken, zich aanmelden, Een E-learning traject doorlopen of een enquête invullen. Ermeco levert touch monitoren in vrijwel alle beeldmaten, zowel als los toestel of ingebouwd in consoles of infozuilen.

N

Digitale Kiosk - Informatie Zuil

Trek de aandacht met onze Eye-Catchers. Meer en meer verschijnt de digitale kiosk of infozuil in onze leefwereld. Ze worden geplaatst waar contact met de doelgroep optimaal is. De verscheidenheid in functionaliteit, model en uitvoering is enorm. Wij leveren een groot aantal infozuilen voor zowel binnen als buiten. Ook maatwerk en eigen ontwerpen zijn mogelijk.

N

VideoWall en LEDscherm

Voor als het echt GROOT moet zijn. Met een videowall of LEDscherm bereik je niet alleen een groter publiek, maar ook mensen op wat grotere afstand. Het zijn dus echte blikvangers die niemand zal ontgaan. De getoonde info is altijd actueel zonder dat er iemand aan te pas komt. Leverbaar in alle afmetingen voor binnen- en buitengebruik.

N

Narrowcasting Software

Voor elke toepassing de juiste software. Ermeco levert natuurlijk de bijpassende software en applicaties die nodig zijn om je Narrowcasting en Digital Signage project succesvol te laten functioneren. Met onze 12 jaar ervaring weten we precies hoe en waarmee we dit kunnen bereiken.

N

Professionele installatie

Doe het zelf of laat het door ons doen. Geheel naar wens van de klant, kunnen wij natuurlijk alles installeren en gebruiksklaar opleveren, of we leveren alle benodigde materialen zoals ophangbeugels en accessoires voor de doe het zelver.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Bij Ermeco denken we graag met je mee, stuur ons je project of maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jouw project kunnen betekenen.